Fjellboka.no

Alltid ute på et nytt eventyr.

Kjetil Ydstebø tok meg med på en lokalguiding rundt på buldrefeltet Erikstein. Et godt brukt  og kanskje det beste buldrefelt i Bø i Telemark. Her ligger steinene klare til å bli pusset og problemene står i kø etter å bli prøvd. Takket være lokale helter er det en stor variasjon i både grader og elementer på de forskjellige buldrene. Jeg, som aldri har prøvd dette ordentlig før startet med en lett oppvarming noe som ikke var bare bare.Men etter noen forsøk gikk vi i kveldssolen videre til 6a og 6b som jeg etter noen forsøk fikk til. Om ikke den mest estetiske måten så vel gjennomført.

Det å buldre på en slik kveld var i seg selv en opplevelse. Med kveldssolen som strålte i ryggen, latter og en friksjon uten like er det klart en trives. Når til og med stjernehimmelen trer frem er det hele fullkomment. Anbefaler alle i alle aldre til å ta seg en tur blandt store steiner for en lekestund. Her er og Erikstein et flott buldrefelt. Om en skal starte helt fra begynnelsen ville jeg nok ha funnet noen buldre med enklere graderinger for det krever litt styrke og teknikk men her er progresjonen utrolig stor!

Se flere bilder på Flickr.

2 Responses to “Erikstein”

 1. Andrea Nornes

  Buldring virker kjempegøy! har veldig lyst til å prøve det en gang!

  Svar
  • Yngve Nordskag

   Det bør du absolut gjøre. Det er et eller annet med klatring og den mestringsfølelsen du oppnår. Selv hvor banalt det kan virke å klyve på en stein :-)

   Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS