Fjellboka.no

Alltid ute på et nytt eventyr.

Det er mot kaldere tider det går jevnt og trutt. Selv venter jeg på at snøen og vinteren skal komme. Abstinensene har allerede meldt seg for en stund siden. Og noen små julegaver til seg selv har begynt å tikke inn i posten. Det skal bli noen aktive måneder og år fremover. Det første som skal skje er forhåpentligvis masse skikjøring. For det andre har jeg og Erlend Kløvjan Ringstad satt oss målet om å bestige «Via Lara» til våren. For oss som ikke har drevet så aktivt med klatring og spesielt naturlig sikret blir dette en spennende tid i møte. Oppkjøringen har allerede startet og vi tilbringer omtrent annenhver dag i buldrerommet eller i klatreveggen. En må bare sørge for at en har den variasjonen som skal til i hverdagen for å ikke gå lei.  Selv om det har vært travle dager med mappeskriving er vi nå ferdig og det er oppkjøring mot eksamen. Aktivitetsnivået fra skolens del er på et null men forelesningene står tett i tett.

Lørdagen ble tilbrakt til skogs. Vi var en gjeng gutter som hadde plutselig et vakuum å fylle. Med litt pølse og lompe, en god kaffe tilberedt på ordentlig vis var dette en stor suksess. Latteren satt lett og vi måtte til slutt kaste oss rundt for å nå ned igjen til bygda før mørket virkelig satt inn.  En skikkelig lørdag som den skal være.

2 Responses to “Dagene går sakte men sikkert.”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS