This slideshow requires JavaScript.

Temperaturmåleren viste 10 grader og værmeldingen hadde spådd strålende sol. Optimistisk dro vi ut for å buldre den siste dagen i November. Solen strålte, vi med votter og varmende jakker tok plass foran «Fontfeber» med en grad av hele 6b+. Et fantastisk flott bulder med noen fontinspirerende slopers ble en utfordring for oss dødelige. Noen spratt opp hvor andre, meg selv, måtte dessverre overgi seg på et lite bevegelighetsproblem. Men den er satt opp på min «To do» liste for fremtidige buldre og skal snart besøkes igjen.

Etter «Fontfeber» ble erobret var det tid for å ta turen videre opp til andre etasje. Mengden av stein på dette feltet og ikke minst kvaliteten på den er bare helt utrolig. Vi hadde alle våre prosjekter denne dagen. Louis og hans «Trommevirvel» hadde lenge stått på dagsplanen. En hurtig warmup med både ring og rist. En kunne ta og føle på atmosfæren som svøpte det hele rundt steinen. Jeg klikket av gårde med bilder hvor Linda heiet. Etter hvert kom både Kjetil, Mikael og Erlend og bevitnet nok et bulder som kunne signeres inn på listen.

Etter kaffe og mat perset jeg på en rute som heter «Strekken». Den er gradert til 6C men tror nok heller den er 6B+. Kjekt var det iallefall.