This slideshow requires JavaScript.

Etter ni dager på ferd rundt Haukeli dro vi omtrent direkte til Sogndal. Det var en kveld med utpakking, vasking av ulltøy og klokken 10 dagen etter var vi godt på vei i skihiacen. Her skulle det vise seg at vi ville få noen dager med skikjøring. Både på egenhånd men og i forhold til Ski og skredkurs. Så heldige som vi var fikk vi låne hybelen til Magnus Aasheim (tusen hjertelig takk nok en gang)!. Det kunne ikke vært bedre. Med Stedjeåsen som base og fjellsportfestivalen som var akkurat sparket i gang var det duket for noen dager på ski og flotte foredrag på kveldstid. Sigrid Henjum og Asbjørn Eggebø Næss var på programmet og som stod for gode og interessante foredrag om ymse temaer. Etter en rakettavslutning ble det litt roligere tider. Med et væromslag ble det også duket for litt mappeskriving som kommer godt med når leveringsfristen nærmer seg med stormskritt og en vil heller bedrive tiden med frisk luft og aktiviteter deretter.

Den siste helga i perioden var det duket for Ski og Skred Workshop. Den første i Sogndal hittil og da i regi av Stian Langeland og Bjørn Michaelsen. Stemningen var god fra første stund og det var mange kjente både fra Øytun folkehøgskole og fra Høgskulen i Sogn og Fjordane. Selv om mildværsperioden dagene før hadde tatt all snøen og lagd noen lårpumpende dreneringsrenner fant vi i Bjørns ånd god snø alle dagene. Fornøyde vente vi snutene hjemover og tilbake til Bø. Ei uke med diverse forberedelser og jaggu er det ikke nok en åtte dagers periode med egenferd på Dovrefjell. Dette blir spennende.