Inspirasjon

Jeg føler meg svært privilegert som får lov til å studere friluftsliv. Tidligere har jeg drevet bloggen yngve.nordskag.net men nå bestemte jeg meg for å det et steg videre. Selv er jeg veldig opptatt av fysisk aktivitet og at de oppvoksende generasjonene skal få oppleve det samme som meg. Nemlig gleden av å være ute i fysisk glede Selv om hovedfokuset vil være på friluftsaktiviteter er det aktivt liv som jeg vil legge vekt på. En skal ikke behøve å sette noen verdensrekord eller dra på en krevende ekspedisjon. Men ta et tak for å overkomme dørstokkmila. I Norge har vi de utroligste naturområdene rett utenfor døra. Det er bare opp til oss å nytte oss av disse. Jeg håper at disse tankene vil føre til at noen fler ønsker å ta turen ut og oppleve det flotte som naturen har å by på. Både av utfordringer og gleder.