Planer for sommerferie.

Med eksamen og alt av obligatoriske plikter kan jeg endelig gå en sommer i møte. Det meste av sommeren skal jeg tilbringe på Nordmøre. Jeg vil prøve å utforske hjemstedet mitt som jeg ikke kjenner i nærheten like godt som andre områder i Norge. Jeg gleder meg mye til å kunne benytte meg av de fantastiske mulighetene vi har i nærheten. Her finnes det meste fra høye fjell til dype fjorder så utfordringer finnes det nok av.  Noen av planene mine er å få satt ut Bindalsbåten for å seile, klatre mye og gjerne lengre ruter naturlig sikret, surfe både SUP og liggende, noen fisketurer både i inn og ved havet og ikke minst få tatt turen i studio for å spille inn gamle hits. Jeg regner med at det dukker opp ulike planer underveis som virkelig kan sette fart på sakene.

Fyrhuset.

 

En tur med ny giv.

Et turmål som har blitt svært populært er Stavneset. Her ligger det et fyr ute ved havgapet. Det har utsikt mot Kristiansund, Smøla, Grip fyr og Øksenvågen. For en liten tid tilbake ble det opprettet en venneforening for dette fyret. Tidligere har det vært en dykkerklubb her men nå har venneforeningen overtatt. Her har de etablert en turbok som har fått en enorm oppslutning. De har også startet med salg av vafler og kaffe på søndager som et tilbud til de som har tar turen ut til fyret som ligger i flotte naturomgivelser. Etterhvert vil det også bli muligheter for å leie fyret for å kunne bo. Tenk å kunne gjøre det ved en nyttårsstorm?

Turboka som har fått det hele igang igjen.

Veien dit

Kan anbefale alle å ta seg en tur ut. Marsjen tar mellom 10 – 15 minutter og er vel verdt spaserturen. Fra Futsætra er det skiltet opp til veien slutter i en liten parkeringsplass ved Omnan. I helgene kan det være mye trafikk så det kan være fullt på parkeringen.

Utsikt fra Tipphaugen en sen mainatt.

 

Se flere bilder i galleriet her.