Nora på toppen av Grånipa

God skitrening.

Nok en flott dag i dette høytrykksværet som ligger over oss. Med en helt klar himmel og -15 til -20 labbet vi oppover i det østvendte henget. I skogen var det hardt og dannelsen av overflaterim ganske stor. Denne avtok desto høyere vi kom men vi så tendenser hele veien. Fra rundt 700 moh var det gjennomslagsføre som var fryktelig å kjøre i. Det var ordentlig tunge forhold som gjorde det krevende å komme seg ned med æren i behold. Turen ned fra 1144 moh og ned til 8-900 var fantastisk med det samme laget av styresnø som vi fant på Frudalshesten og uten skredrester gjorde dette til en mer behagelig nedfart. Ulempen med denne turen var at vi ikke fikk sola. Den var ganske tidlig ute på toppen og når vi var oppe rundt 13 tiden var den allerede forsvunnet. Men de 300 høydemeterne fra toppen gjorde det hele verdt det.