Les mer om breturen her.


Taulagene samles foran breen til diskusjon. #1
Gruppene samles foran breen til diskusjon. #2 Vegard speider og legger en plan. Vegard og en helt grei arbeidsdag. Et taulag på vei opp brefallet. Ina rigger en 1:2 talje for å få opp den som har falt i bresprekken. Ina rigger en 1:2 talje for å få opp den som har falt i bresprekken. Folk nede i sprekkene. Et taulag som får undervisning om rapell. Står å kikker ned i en bresprekk. En av mange spennende formasjoner som en kan utforske på bre. Et taulag som beveger seg opp brefallet. Folk trives godt på tur i brelandskapet. En av de mange sprekkene som finnes. Isen skaper spektakulert lys og ulike former. Spennende å utforske sprekkene. Taulaget rigger. Mulighetene er mange. Rappelerer ned i en sprekk Knuter og prusik er uunværlig på bre. Stegjern kommer godt med på is. Det er ofte langt ned. Breen er i kostant forandring. Snøfillene dalte lett. Vegard har oppsyn med taulaget. Vi fikk oppleve vår første snøbyge for sesongen. Taulag som er på vei tilbake for dagen. Spennende landskap

På vei tilbake til bilene. Tuftebreen Ina fornøyd foran kamera.