Skogen med de store hemmelighetene.

Denne skogen er kanskje være som hvilken som helst annen stor skog litt sør øst for Paris. Men den skjuler noen store steiner. Det er kalt et mekka for buldring og beskrevet som et av de stedene du er nødt til å dra før du dør.

IMG_1532– Mildt sagt folksomt.

Flyet mitt gikk inn for landing på rundt 19.00. Landingen skjedde noen noen dager etter resten av gjengen. Med noen franske gloser fant jeg til slutt det lokale toget som fikk meg til stasjonen. Ramlende inn døra i leiligheten fikk jeg servert champagne i glassene og vi skålte for «persing» og fontalbuer i fleng. Jeg må vel innrømme en slags ærefrykt for denne skogen. Forventningene er ganske høye, både hypet opp av de som hadde vært der før og med noen timer på Vimeo.

– Var det verdt det? Ja det var det.

Det å feire den tradisjonsrike påska noe annet sted enn på fjellet er kanskje noe som en ikke helt burde. Når jeg først gikk innover den klassiske skogen visste jeg ikke helt hva jeg skulle forvente. Det som ble casen var at jeg har aldri sett så utrolig mange mennesker som var glad i pusset stein. Utfordringer på en skala fra 5a til 8c gjorde det nok å ta av. Og det for absolutt alle.

IMG_1668

Jeg hadde ikke det høyeste målet. Jeg skulle gå mest mulig og unngå denne skrekkelige fontalbuen. De som hadde vært der før hadde siklet på enkelte prosjekter og besteg de i god stil. Med litt trening kommer jeg sterkere tilbake en annen gang og da skal det bestiges for jeg skal tilbake igjen.

IMG_2097

Jeg må takke Anna Sara, Jørgen, Christopher, Eirik og Vetle for en fantastisk tur og invitasjonen for å bli med. Vi hadde mange morsomme stunder som gjorde det verdt prisen. Vi bodde i en leilighet og hvor mye det kostet har jeg nå lagt bak meg. Ta heller en titt på bildene og kommenter om det er noe du lurer på. Var det verdt det? Ja det var det.

Sjekk ut bildene i galleriet.