Fjellboka.no

Alltid ute på et nytt eventyr.

God aften!

Det er på parkeringsplassen utenfor bygg D det skjer. Tretten netter inn i Naturoppsynsstudiet er bilen fortsatt soverommet. Crashpads, exped, vinterdekk, sommerdekk, bagger og sekker blir brukt som liggeunderlag. Kjøkkenet er under frembygget av skoleinngangen med primus som instrument(Kan herved av erfaring bekrefte at mat smaker ekstra godt ute. Forvandlingen skjer fra ordinær mat til gourmet med sjel).

IMG_0673For den som stopper og ser etter er alt mulig. Opplevelsene ligger strødd rundt hvert hjørne. For å oppsummere litt de siste to månedene har jeg blitt kjent med Laura, en trivelig gjenganger(er ikke sensitiv for slikt men kanskje like greit?), hatt en liten rolle i en amerikansk dokumentar/spillefilm(som muligens skal på kino?), har jobbet halvannen måned på hotell, investert i ny bil, dratt garn, sett på bendelorm i mikroskop/stereolupe, blitt kjent med nye mennesker og savner et ordentlig studiemiljø.

IMG_0923

Nå utover er det også mye på gang men veldig lite er bestemt. Målet er å leve fra hånd til munn og skape opplevelsene på veien. Det er forsatt åtte dager igjen av den andre samlingen av studiet. Deretter settes snuten sørover mot litt varmere strøk(Frankrike og Spania). Der blir jeg å finne før jeg vender snuten hjemover mot julestria. Etter det er det veldig få planer som er skrevet ned men de skal skapes underveis. Hvem vet hva som ligger rundt neste sving?

IMG_0921

Derfor er det litt ekstra spennende å leve for tiden. For hvem vet hvilke mennesker eller opplevelser som blir den neste?

One Response to “På vei til nye eventyr.”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS