IMG_1736

Hviledag

Så sitter vi her igjen. Klistret foran PCskjermen med nok en hviledag. Hendene er såre og rosa. Huden er så tynn at all matlaging og varme kjeler kjennes smertelig godt. Sprukne blodblemmer, sår oppover legger og lår etter mangfoldige fall og fiendtlige busker. Det var ingen som fortalte meg at livet med klatring og bil skulle være sånn. Men det er kanskje meningen. Alt vondt fører til noe godt. All kjemping fører til seier. Det er iallefall ikke tvil om at etter innkjøpet av en spirituell bok med 101 tips om hvordan å leve et meningsfylt liv skjøt den filosoferende, selvgranskende, «meninga med livet» faktoren til vær.s i den blå bilen.

IMG_1705

I samme båt

Siden sist har vi fått møte mange av de som lider av samme skjebne som oss. Vi møtte Anna Sara i Gandia på slutten av hennes ferd for denne høsten. Der ble det både klatring og en lang natt med god mat og drikke. Vi har hatt besøk av politiet som ikke var begeistret for at vi hadde sett i Spanias svar på Fretexcontainer(og kanskje vår overnatting på en parkeringsplass). Og jeg må gjøre en shoutout for Nils og Michèle som vi sånn halvveis har reist med den siste tiden. Noen flotte mennesker som skal fortsette å reise rundt å klatre helt frem til oktober/november neste år så følg med på: Climbtheworld2013!

IMG_1531IMG_1765

Konklusjon

Så hva sitter vi igjen med så langt; Kan skrive under på at x antall snart 5000 kilometer i bil er langt å kjøre, Spania har virkelig gode mandariner, forberedelsene kunne vært enda bedre (både på klatringen og forberedelsene generelt, men lenge leve impulsiviteten og at ting ordner seg underveis for det gjør de!), hjemmelagd timiansnaps smaker er virkelig verdt en smak med noen lokale franskmenn i Gorges Du Verdon, vi er priviligerte som bor i et land som Norge, 152 løshunder og shortsvær finnes selv i desember.

IMG_1583

Som en drøm

Ja, skal vel ikke legge skjul på at jeg kunne tenkt meg å reist sånn litt oftere. For det føles ut som det ikke finnes noen bekymring i hele verden når du står opp. Det eneste er å rusle fem minutter bortover gaten i en gammel middelalderby. Der finner du ferske bagetter. Så rusler du tilbake igjen og setter deg i stolen utenfor bilen og nyter solen som titter opp over fjellene sammen med en god frokost. Det høres ut og er som en drøm.

IMG_1641

Sjekk ut flere bilder her!