Fjellboka.no

Alltid ute på et nytt eventyr.

Tilbakeblikk

Ingen eventyr er over før de er glemt. Bilder, video og en slags mental dagbok gjør at jeg gleder allerede til å ta fatt på neste tur. Men først og fremst; hva har vi brukt tid og penger på? Fine solnedganger? Politibesøk? Klatring? Mandarin/Klementinslang? «Persing» og støting? Varme bagetter og brie? Tilbakelegge mange tusen kilometer i et bilsete? Lese ut alle bøkene som vi hadde med på tur?

20131207-IMG_1783

Alt inkludert

Ja, det har blitt litt forskjellig. Det var ikke alt som var helt frivillig, men jeg velger å se på det som en all inclusivepakke som mange kjøper seg til sydenferien. Du betaler og plutselig dukker det opp både ekstra oppfølging av politiet og noen mandariner på kjøpet. Men heldigvis var det ingen ubehageligheter utover det normale. Det som er en svært stor fordel er å kunne kommunisere via språket. Men vi snakket hverken mye fransk eller spansk. Dermed måtte vi hånd- og kroppsgestikulere oss frem og på den måten gjøre oss forstått.  På godt fransk vis har vi fått både hjemmelagd snaps og spist vår dose bagett med brie for en god stund fremover.

20131210-IMG_1821

Pers og en dæsj.

Grunnen til at vi dro nedover i utgangspunktet var klatringen. Vi endte fort opp i Spania grunnet en dårlig værmelding. Selv om vi to innbyrdes hadde litt forskjellige mål i utgangspunktet så tror jeg vi fikk dekt ganske mye av det vi ønsket å få ut av det. Det som jeg sitter igjen med er at jeg er nødt til å dra tilbake igjen. For ikke mange timene unna hverandre er det nye helt forskjellige felt. Om du er lei av et sted så kan du slite en andre deler av huden din på andre steder. Men med ny pers på 7b og alt som hører med gjør at det har vært en veldig bra tur.

20131210-IMG_1806 20131210-IMG_1828 20131207-IMG_1797

Ny post om bilen etterhvert.

– Yngve

2 Responses to “Les Deux Clochards : Del 4.”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS