IMG_3854 IMG_3865

#4 02.03.14

Jeg greide ikke å bestemme meg for hvilket bilde så da det ble to. Dette er Martha Rose. Det er første gangen hun klatrer. Og bare en halv meter over bakken så er gliset godt på plass. Det å kunne sitte i selen, sprette langs veggen og føle seg trygg gjør det til en fantastisk opplevelse for oss alle. En skikkelig herlig dag!

20140301-165220.jpg

#3 01.03.14

Dette går som det suser. Dagens bilde er fra toppen av Bremsneshatten. Et kjent turmål på Averøya. Saga er en flott turkamerat som aldri sier nei og er alltid like gira på mer. Når været også viser seg fra sin beste side så er herlig å være til. Det som har gått opp for meg disse dagene er at tiden går alt for fort forbi så en må utnytte dagene for å få realisert det man virkelig vil. Bildet er tatt med Instagram.

20140228-IMG_3844

#2 28.02.14

Studiotime. Som en liten reunion i god stil låste vi oss inne i en kjeller. To gutter, fem instrumenter og en god låt. Resultat kommer straks!

IMG_1866

#1 27.08.14

Jeg har en ambisjon om å ta flere bilder i løpet av dette året. Derfor slenger jeg meg på en trend som gikk for noen år siden. Målet mitt er å legge ut et bilde om dagen for å tvinge meg selv til å ta med meg kameraet og produsere flere bilder fra turer og dagliglivet. Som starten på dette legger jeg ved dette bildet fra turen som jeg og min bror var på denne helga i Snøhettaområdet. Følg med!